Переїзд у просторий котедж — мрія багатьох людей, які хочуть жити ближче до природи та уникнути міської суєти. При облаштуванні заміського будинку, власники нерухомості прагнуть створити комфортний та ергономічний простір, в якому буде враховано кожну деталь. Ось чому дизайн інтер'єру котеджу слід довірити професіоналам, які здатні реалізувати найнестандартніші ідеї.

Створення дизайн-проєкту:

  • Площа приміщення  менш ніж 75 м2- від 900 грн/м2
  • Площа приміщення  більш ніж  75м2 - від 850грн/м2
  • Площа більш ніж 300 м2  - ціна договірна

Особливості дизайн-проекту котеджу

Одна з особливостей заміських будинків – наявність кількох поверхів. Зазвичай котедж поділяється на дві умовні зони: громадську та особисту. Тому при розробці дизайн-проекту котетжу необхідно заздалегідь продумати розміщення та призначення кімнат.

  • Кімнати, до яких повинні мати доступ всі члени сім'ї (вітальня, їдальня, санвузол, кухня), розташовані внизу. Планування першого поверху найчастіше нагадує квартиру-студію та не передбачає перегородок та дверей. Грамотно розділити простір за допомогою подіуму, барної стійки або стелажів.

  • Місця, що вимагають усамітнення (спальня, кабінет), повинні бути максимально віддалені від сходів і найчастіше знаходяться на другому поверсі. Якщо планування вашого котеджу передбачає наявність мансарди, тут можна облаштувати додаткову зону відпочинку – ігрову кімнату чи чилаут із книгами та подушками.

  • Один з основних елементів інтер'єру – сходи. Цю конструкцію слід не тільки витончено вписати в простір, але й врахувати правила техніки безпеки.

Під час роботи над дизайном котеджу важливо звернути увагу на дотримання діючих будівельних норм для приватних будинків. Саме тому слід звернутися до перевірених фахівців, які враховують розташування вентиляції та інших інженерних комунікацій. Це особливо важливо, якщо роботи мають на увазі знесення або будівництво стін. При необхідності розробляється нова схема прокладання проводки або сантехнічних труб.

Етапи роботи над дизайном котеджу

Работа над дизайн-проектом коттеджа в Днепре делится на этапы: 

  1. Співробітники проектної компанії виїжджають за адресою клієнта, виконують виміри приміщень, оцінюють технічні характеристики об'єкта (системи опалення та газу, а також інші комунікації), уточнюють деталі планування та складають фотозвіт. Клієнт заповнює бланк технічного завдання, у якому залишає свої побажання.
  2. Далі слідує підписання договору, де вказуються терміни виконання робіт, права та обов'язки сторін, порядок оплати та інші умови.
  3. Підрядник готує варіанти планування, 3D-модель кожного приміщення, де враховує розміщення матеріалів, світильників, меблів та інших елементів інтер'єру. Таким чином, ви познайомилися зі своїм майбутнім котеджем ще до того, як розпочнуться будівельні чи ремонтні роботи.
  4. Дизайнерська компанія готує технічну частину та креслення.
  5. Підрядник видає клієнту проектну документацію.

І нарешті, клієнт отримує документи, що описують дизайнерські та функціональні рішення, креслення кожного приміщення зі специфікацією меблів та інших предметів інтер'єру.

Особливості облаштування та дизайну котеджу

Грамотно складений дизайн проект котеджу дозволяє за короткий проміжок часу створити красивий і сучасний інтер'єр. Цього можна досягти завдяки дотриманню трьох основних принципів:

  • оптимальне планування кожного приміщення;
  • правильному підбору фактурних та декоративних елементів;
  • гармонійним колірним рішенням.

Також варто враховувати сучасні тенденції: найкраще використання екологічних оздоблювальних матеріалів та практичність елементів інтер'єру. Важливо, щоб оздоблення фасаду котеджу та внутрішній інтер'єр приміщень гармонійно доповнювали одне одного.

На етапі планування варіантів інтер'єрних рішень потрібно обрати один стиль (або їх поєднання) з існуючого розмаїття. Безумовні тренди останніх років — хай-тек, лофт, модерн та мінімалізм, які характеризуються: 

  • суворими лаконічними формами;
  • поєднанням класичних та сучасних оздоблювальних матеріалів;
  • відмовою від складних елементів;
  • світлими тонами;
  • функціональністю;
  • максимум світла.

Якщо ви хочете отримати унікальний та неповторний інтер'єр, постарайтеся уникати стандартних рішень, враховуйте сучасні дизайнерські тренди та не забувайте про почуття міри. 

Чому варто замовити дизайн проект котеджу у компанії «АртСтройдом»

Якщо ви плануєте замовити дизайн-проект котеджу, звертайтесь до компанії «АртСтройдім», яка понад 15 років займається проектуванням інтер'єрів будинків та інших видів об'єктів.

Наші переваги:

  • розробка лише індивідуальних проектів та творчий підхід;

  • роботу виконують сертифіковані спеціалісти;
  • якісне виконання замовлення точно вчасно;
  • повна відповідність готового результату технічному завданню та 3D-візуалізації;
  • супровід проекту навіть після закінчення робіт.

Від чого залежить ціна дизайн-проекту котеджу

Для визначення вартості дизайну котеджу потрібно враховувати площу будинку та вибраний вами стиль оформлення інтер'єру. Щоб заощадити, краще звернутися до підрядників, які співпрацюють із постачальниками меблів та витратних матеріалів безпосередньо. Компанія «АртСтройдом» дотримується саме такого принципу у роботі, а також використовує європейську модель розрахунку, що дозволяє скоротити до 20% витрат замовника.

Якщо вас цікавить ціна дизайн-проекту котеджу або іншому місті України, зв'яжіться з менеджерами компанії «АртСтройдом» за телефонами, вказаними на сайті. Після обговорення всіх деталей досвідчені архітектори компанії створять затишний котедж з урахуванням ваших побажань та продумають до дрібниць. Фахівці студії уникають стандартних планувань і роблять все можливе, щоб новий інтер'єр підкреслював почуття стилю власника та радував око.

  • Поділитися
Бажаєте побачити більше - подивіться наше портфоліо
Відправити запит


Заповніть, будь ласка, форму і ми зв'яжемося з Вами. Також із задоволенням дамо відповідь на всі Ваші запитання, якщо Ви зателефонуйте за телефонами, вказаними нижче:

(067) 637-60-42
(067) 614-04-35

Питання-відповідь

Дизайн інтер'єру для котеджу   Ви можете замовити у нашій студії “АртСтройдом”.

 

Наші контакти:

  • (067) 614-04-35
  • (067) 637-60-42

sk.artstroydom@ukr.net

Дизайн проект котеджу   Ви можете замовити у нашій компанії.
Для цього необхідно зателефонувати:

  • +38(067) 637-60-42
  • +38(067) 614-04-35

або залишити заявку на сайті

Які послуги включені у дизайн котеджу від студії “АртСтройдом” ?

При замовленні дизайн-проекту ви отримаєте такі послуги:

  • Якісний дизайн-проект, який буде розроблений досвідченими дизайнерами-інтер'єрами з огляду на всі ваші побажання та потреби.
  • Фотореалістичні 3D-ескізи, які допоможуть вам візуалізувати кінцевий результат та прийняти правильне рішення, уникаючи помилок у процесі реалізації проекту.
  • Повний комплект робочої документації, що гарантує виконання всіх робіт згідно з проектом, що підвищує якість ремонту та зменшує ймовірність помилок.
  • Консультативну підтримку в процесі реалізації проекту, допомога у виборі наповнення та консультації від виконроба та замовника, які допоможуть вам приймати правильні рішення та уникати помилок у процесі реалізації проекту.

Таким чином, замовляючи дизайн-проект котеджу, ви отримуєте якісний проект, який буде відповідати вашим потребам та професійну підтримку під час його реалізації.

Вартість дизайн проекту котеджу – від1000 грн/м2
Детальніше на сторінці "Ціни"

Ціна дизайн проекту котеджу залежить від площі приміщення та інших параметрів. Більш детальну інформацію Ви можете дізнатися звернувшись до наших менеджерів за телефонами:

  • (067) 637-60-42
  • (067) 614-04-35
Чому обирають нас
ГАРАНТУЄМО
ЯКІСТЬ

Кращий результат нашої роботи - реалізований проект і задоволений клієнт. Співробітники нашої компанії - кваліфіковані і сертифіковані фахівці.

СТЕЖИМО ЗА ТЕНДЕНЦІЯМИ

Стежимо за актуальними тенденціями в дизайні та не боїмося втілювати їх в своїх проектах. У нашому портфоліо Ви знайдете проєкти різної складності і стильового напрямку.

ПРОЗОРІСТЬ
ПРОЦЕСУ

Чітко плануємо хід роботи ще до початку робіт. Професійний кошторис і комплектація об'єкта на всіх етапах будівництва та оздоблення гарантує результат і відповідність проектної документації.

ПОВАЖАЄМО
КЛІЄНТІВ

Ми не нав'язуємо Вам послуги і товари, а допомагаємо підібрати оптимальне рішення на кожному етапі роботи над проектом. Надаємо знижки на матеріали, меблі, світло від партнерів компанії.

Замовлення послуги