Перш, ніж побудувати будинок або дачу, необхідно визначитися з архітектурою майбутньої будівлі. Ви можете мати чітке уявлення про те, скільки кімнат і поверхів має бути у будинку, але розробку проекту будинку  краще доручити досвідченому архітекторові з добрим смаком, щоб не помилитися з дизайном.

Популярні в Україні архітектурні стилі заміських будинків і котеджів відображають місцеві реалії: клімат, традиції, смаки і устої. Велике значення також мають вибір будівельних і обробних матеріалів, доступних на українському ринку, і бюджет, виділений на будівництво.

Світові тенденції, помножені на місцеві особливості і індивідуальні обмеження, привели до того, що в Україні  зустрічаються приватні будинки і котеджі, побудовані в таких стилях :

  • пострадянський - зовнішній вигляд будинків, побудованих в дев'яності роки XX століття, відрізняється відсутністю досліджень. Це прості "коробки" з мінімальною обробкою, побудовані з простих матеріалів;
  • класичний (романський) - це стиль, що наслідує архітектуру Древнього Риму і Античної Греції. Він відрізняється деякою помпезністю, що натякає на респектабельність власника будинку;
  • модерн - стиль, характерний для кінця XIX, - почала XX віків. У нім естетика органічно поєднується з функціональністю. Будівлі в стилі модерн щедро прикрашаються нескладним декором;

  • кантри - за цим поняттям ховаються стилі, що імітують просте житло з різних країн. До цього стилю відносяться зроблені з колод будинки, альпійські шале, англійські і бельгійські котеджі та ін.;
  • сучасний - стиль, в якому використовуються архітектурні прийоми, накопичені в XX столітті. Упор робиться на практичність, функціональність і використання якісних матеріалів. Будівлі в сучасному стилі відрізняються відносно простими формами і мінімальним декором, але вони красиво виглядають завдяки точно вивіреним пропорціям і лініям, що ретельно пропрацювали.

Дизайн-студія "АртСтройДом" при будівництві будинків працює переважно в сучасному і традиційному стилях, тому що вони відбивають актуальні тенденції в архітектурі і органічно вписуються у будь-яке оточення. Але у нас є досвід роботи і в інших стилях. Ви можете подивитися на фото в портфоліо на сайті, щоб дізнатися, як нашим архітекторам вдається використати різні стилістичні рішення у сфері розробки проектів будівництва, ремонту і благоустрою заміських і дачних будинків, ландшафтного дизайну і озеленення присадибної території. Також наша компанія може виконати дизайн квартири.

  • Поділитися
Бажаєте побачити більше - подивіться наше портфоліо
Відправити запит


Заповніть, будь ласка, форму і ми зв'яжемося з Вами. Також із задоволенням дамо відповідь на всі Ваші запитання, якщо Ви зателефонуйте за телефонами, вказаними нижче:

(067) 637-60-42
(067) 614-04-35

Чому обирають нас
ГАРАНТУЄМО
ЯКІСТЬ

Кращий результат нашої роботи - реалізований проект і задоволений клієнт. Співробітники нашої компанії - кваліфіковані і сертифіковані фахівці.

СТЕЖИМО ЗА ТЕНДЕНЦІЯМИ

Стежимо за актуальними тенденціями в дизайні та не боїмося втілювати їх в своїх проектах. У нашому портфоліо Ви знайдете проєкти різної складності і стильового напрямку.

ПРОЗОРІСТЬ
ПРОЦЕСУ

Чітко плануємо хід роботи ще до початку робіт. Професійний кошторис і комплектація об'єкта на всіх етапах будівництва та оздоблення гарантує результат і відповідність проектної документації.

ПОВАЖАЄМО
КЛІЄНТІВ

Ми не нав'язуємо Вам послуги і товари, а допомагаємо підібрати оптимальне рішення на кожному етапі роботи над проектом. Надаємо знижки на матеріали, меблі, світло від партнерів компанії.

Замовлення послуги