Сьогодні одним із популярних варіантів житла є квартира в новобудові. Переваги такого рішення - використання сучасних технологій та конструкцій при будівництві, прокладання нової системи комунікацій та можливість облаштувати приміщення на свій смак. Квартира з «голими» стінами та повною відсутністю будь-якої обробки дає простір для уяви. А щоб житло було по-справжньому комфортним, дизайн у новобудові краще довірити професійним архітекторам та проектувальникам.

Ідеї оформлення квартири в новобудові

З існуючого розмаїття інтер'єрних стилів потрібно вибрати один, який вам найбільше імпонує.

Популярні напрямки при створенні дизайну квартир у новобудовах:

  • Лофт. Бюджетний варіант оформлення інтер'єру. Відрізняється стриманим декором, відкритим студійним простором, масивними меблями та нестандартними аксесуарами.
  • Мінімалізм. Оптимальний стиль для тих, кому зручно в оточенні мінімуму речей. Напряму властива естетика та ергономічність організації простору. Основні відтінки - бежевий, білий, чорний та сірий.
  • Авангард. Ідеально підійде особистостям яскравим та неординарним. Цей напрямок - втілення найсміливіших і нестандартних ідей в інтер'єрі. Першу партію у такому дизайні виконує колір.
  • Хай тек. Відрізняється практично повною відсутністю декоративного оздоблення та максимальною функціональністю. Головна особливість стилю – багато простору та світла у поєднанні з новими технологіями.
  • Скандинавський стиль. Підходить людям, для яких важливим є домашній затишок. Цей напрямок — сама легкість, світло, зручність та сучасність. Стилю притаманні білі відтінки, які найчастіше розбавляють сірим та бежевим кольором.

Технічні особливості планування дизайн-проекту квартири інтер'єру новобудови

Обсяг ремонтних робіт залежить від того, в якому стані покупець отримує нове житло. Найчастіше на початковому етапі у розпорядженні власника нерухомості є лише порожня «коробка» та голі стіни з чорновим або чистовим оздобленням. Щоб отримати функціональний простір, в якому комфорт поєднується із красою та затишком, слід замовити дизайн інтер'єру квартири у новобудові.  

Особливу увагу варто приділити таким моментам:

  • Необхідність перепланування. Найчастіше при виборі нерухомості в новому ЖК не вдається підібрати житловий простір потрібної конфігурації. Крім того, забудовник може запропонувати житло без перегородок із вільним плануванням. В результаті власнику доводиться організовувати простір із нуля. Якщо при цьому планується реконструкція несучих стін, необхідно отримати відповідний дозвіл.
  • Розведення води та каналізації. При розробці дизайну квартири в новобудові потрібно враховувати точки, де проходять сантехнічні комунікації. Ця інформація є вкрай важливою, адже кухню чи санвузол перенести в інше місце не вийде.
  • Місцезнаходження огороджувальних конструкцій. Уточніть, чи є в будинку звукоізоляція, гідроізоляція та інші конструкції, що підвищують комфорт будівлі. Якщо такі системи передбачені, слід зважити на їх місцезнаходження при створенні дизайнерської концепції, щоб випадково не пошкодити.

Підготовка до основних видів робіт

Перш ніж приступити до основних ремонтних робіт відповідно до готового дизайн-проекту, слід виконати таку підготовку:

  • вирівняти стіни;
  • виконати стяжку підлоги;
  • провести установку дверей;
  • поставити перегородки;
  • посилити дверні отвори;
  • встановити вікна;
  • підключити водопровідні труби та систему вентиляції;
  • зробити розведення електропроводки, монтаж основних світильників та розеток;
  • підключити телебачення, телефон, Інтернет, охоронну систему;
  • підготувати та перевірити роботу системи вентиляції. 

Сучасні креативні тенденції у дизайні інтер'єру квартир в новобудові:

  • Застосування одразу кількох джерел освітлення по периметру квартири. Такий прийом допоможе візуально поділити простір на умовні зони.
  • Установка подіуму дозволяє розширити функціональність простору збільшуючи корисну площу.
  • Монтаж перегородки для розподілу приміщення на зони. Таке рішення найбільше затребуване для дизайну інтер'єру в квартирах-студіях або невеликих апартаментах. Перегородка дозволяє розпорядитися простір так, як забажає господар житла.
  • Вбудовування меблів та елементів декору у стіни значно економить місце. Цей тренд найбільш актуальний для квартир-студій, які не мають великої площі.
  • Використання текстилю у декорі. Штори з якісних тканин, натяжна текстильна стеля, ширми, оригінальні подушки та пледи зроблять приміщення затишним та вдихнуть у нього життя.

Дотримання сучасних дизайнерських трендів допоможе створити простір вашої мрії.

Чому варто звернутися за дизайн-проектом квартири в новобудові до студії "АртСтройдом"

За понад 15 років роботи компанія «АртСтройдом» здійснила розробку понад 1000 успішних дизайн-проектів різної складності.

Звернувшись до «АртСтройдому», замовник отримає ескізний проект, що дозволяє ознайомитися з готовим результатом, а також комплект специфікацій та креслень, за якими виконуються подальші роботи. Професійні архітектори та дизайнери продумають кожну деталь, зможуть втілити найнезвичайніші ідеї та допоможуть уникнути непрактичних та невдалих рішень.

Переваги компанії «АртСтройдом»:

  • реалізація як типових, і унікальних проектів;
  • над вашим замовленням працюватимуть сертифіковані фахівці у галузі архітектури та дизайну;
  • готовий інтер'єр квартири виглядатиме точно, як на ескізі;
  • здійснення постачання меблів, оздоблювальних матеріалів, світильників;
  • супровід об'єкта після здачі проекту.

Як формується ціна на дизайн-проект квартири у новобудові

Для визначення вартості дизайн-проекту квартири в новобудові чи інших міст слід враховувати обраний стиль оформлення інтер'єру та площу приміщення. Компанія «АртСтройдом» використовує у роботі європейську модель розрахунку, що дозволяє скоротити до 20% витрат замовника.

Залишилися питання? Зателефонуйте нам за вказаними на сайті телефонами та отримайте професійну консультацію.

  • Поділитися
Бажаєте побачити більше - подивіться наше портфоліо
Відправити запит


Заповніть, будь ласка, форму і ми зв'яжемося з Вами. Також із задоволенням дамо відповідь на всі Ваші запитання, якщо Ви зателефонуйте за телефонами, вказаними нижче:

(067) 637-60-42
(067) 614-04-35

Питання-відповідь

Послуги дизайну для новобудови: що включено?

При замовленні послуг дизайну інтер'єру для новобудови ви можете розраховувати на такі важливі пункти:

  1. Професійний дизайн-проект, який буде розроблений досвідченими фахівцями з дизайну інтер'єру. Вони врахують усі ваші побажання та нададуть вам якісний проект, який задовольнить усі ваші потреби.
  2. Фотореалістичні 3D-ескізи допоможуть вам уявити собі, як виглядатиме ваша квартира після проведення ремонту. Це дозволить вам зробити правильний вибір та уникнути помилок у процесі реалізації проекту.
  3. Повний комплект робочої документації гарантує, що всі роботи будуть проведені відповідно до проекту, що підвищує якість ремонту та зменшує ймовірність помилок.
  4. Вам буде надано консультативну підтримку в процесі реалізації проекту, допомогу у підборі наповнення, а також консультації від виконроба та замовника. Це допоможе вам уникнути помилок та зробити правильні рішення у процесі проведення ремонту.

Таким чином, при замовленні послуг дизайну інтер'єру для новобудови ви отримаєте якісний проект, який задовольнить усі ваші потреби, а також професійну підтримку в процесі реалізації проекту.

Авторський нагляд не входить у вартість дизайн-проекту квартири в новобудові.

Можливість отримання цієї послуги обговорюється індивідуально.

Вартість дизайну проекту квартири в новобудові залежить від обсягу робіт:

  • Площа приміщення менше 75 м2 – від 1000 грн/м2
  • Площа приміщення понад 75м2 – від 950 грн/м2
  • Площа понад 300 м2 – ціна договірна

Детальніше на сторінці "Ціни"

Дизайн проект квартири в новобудові Ви можете замовити у нашій компанії.
Для цього необхідно зателефонувати:

  • +38(067) 637-60-42
  • +38(067) 614-04-35

або залишити заявку на сайті

Чому обирають нас
ГАРАНТУЄМО
ЯКІСТЬ

Кращий результат нашої роботи - реалізований проект і задоволений клієнт. Співробітники нашої компанії - кваліфіковані і сертифіковані фахівці.

СТЕЖИМО ЗА ТЕНДЕНЦІЯМИ

Стежимо за актуальними тенденціями в дизайні та не боїмося втілювати їх в своїх проектах. У нашому портфоліо Ви знайдете проєкти різної складності і стильового напрямку.

ПРОЗОРІСТЬ
ПРОЦЕСУ

Чітко плануємо хід роботи ще до початку робіт. Професійний кошторис і комплектація об'єкта на всіх етапах будівництва та оздоблення гарантує результат і відповідність проектної документації.

ПОВАЖАЄМО
КЛІЄНТІВ

Ми не нав'язуємо Вам послуги і товари, а допомагаємо підібрати оптимальне рішення на кожному етапі роботи над проектом. Надаємо знижки на матеріали, меблі, світло від партнерів компанії.

Замовлення послуги