Двокімнатна квартира - найзатребуваніший варіант житла для сім'ї з двох або трьох осіб. Важливо, щоб кімнати були затишними та функціональними, а дизайн 2-кімнатної квартири радував кожного мешканця, тому проект варто замовити у професіоналів. Архітекторам та дизайнерам «АртСтройдом» під силу перетворити об'єкт будь-якого типу: від старої «двушки» площею 40–65 кв. м до новобудови з високими стелями та великою кухнею.

Ціна дизайн проекту двокімнатної квартири:

  • Площа приміщення  менш ніж 75 м2- від 900 грн/м2
  • Площа приміщення  більш ніж  75м2 - від 850грн/м2
  • Площа більш ніж 300 м2  - ціна договірна

Що врахувати перед розробкою дизайн-проекту двокімнатної квартири?

Стандартна «двушка» - це квартира, що складається зі спальні, вітальні, кухні, санвузла та передпокою. Якщо в сім'ї є дитина, доцільно обладнати в одній із кімнат дитячу: у цьому випадку друга поєднувати функції спальні для батьків та вітальні. Також за бажанням кімнати можна поєднати для створення просторої євродвушки.

Розробляючи дизайн-проект двокімнатної квартири, фахівець враховує особливості архітектури, шляхи прокладених труб та кабелів, кількість людей, які проживатимуть у кімнатах, та звички кожного з них.

На остаточне рішення дизайнера впливають:

  • розташування кімнат;
  • загальна та житлова площа;
  • кількість та типи зон для кожного мешканця;
  • поверх, на якому розташована квартира;
  • інтенсивність природного світла.

Вдалий дизайн інтер'єру двокімнатної квартири – це результат роботи з кожною деталлю. Колір, освітлення та меблі – три «кити», на яких будується дизайн квартири. Палітру формує комбінація відтінків оздоблювальних матеріалів, меблів, текстилю та декору.

Особливості дизайну інтер'єру двокімнатної квартири

Створити комфортне житло допоможуть зонування та перепланування. Декілька цікавих ідей для дизайну інтер'єру двокімнатної квартири:

  1. Об'єднання вітальні з кухнею дає можливість створити повноцінну кухню-студію зі їдальнею зоною та навіть гостьовим спальним місцем.
  2. Використання розсувних дверей допоможе заощадити площу. Особливо це актуально для вбиралень та інших нежитлових приміщень.
  3. Якщо утеплити лоджію і об'єднати її з кімнатою, на площі, що звільнилася, можна організувати лаунж-зону або кабінет. Для підтримки порядку варто передбачити місце для зберігання речей (наприклад, вбиральню або шафу-купе).
  4. Меблі підбирають з урахуванням загальної стилістики та метражу кімнат. Зекономити площу допоможе багатофункціональні меблі-трансформери.
  5. Поєднання холодних та теплих кольорів, різних фактур та матеріалів допоможе правильно зонувати квартиру.

Особливості стилів дизайну 2-кімнатної квартири

При замовленні проекту 2-кімнатної квартири, власники житла хочуть отримати цілісне, естетичне та функціональне рішення. Якщо кімнати прохідні, радимо поєднати їх загальною стилістикою. Якщо ж йдеться про роздільну «двушку» — дизайн приміщень може бути різноплановим. Наведемо кілька прикладів:

  • класика – симетричні правильні форми, натуральні матеріали, стримана палітра з пастельними тонами. У кожному приміщенні є центральний елемент, а довкола нього будується весь інтер'єр;
  • Мінімалізм - простір з ідеальною геометрією. Фон зазвичай білий, для акценту використовується червоний, а для контрасту - сірий і чорний кольори. Основні матеріали - скло та метал, а також натуральні тканини. Прикрасами є самі предмети інтер'єру;
  • сканді - світла палітра, чіткі лінії, акцент на природних відтінках, практичність кожного елемента. Багато природного світла, простота та акцент на красивому текстилі – приємні доповнення.

Остаточний вибір інтер'єру однокімнатної чи двокімнатної квартири залежить від бачення та побажань замовників, і це обов'язково враховує дизайнер, підбираючи відповідні варіанти.

Етапи створення проекту 2-кімнатної квартири від АртСтройдом

Команда архітекторів та дизайнерів інтер’єру компанії «АртСтройдом» має великий досвід, який дозволяє працювати ефективно, уникаючи типових розрахунків. Якщо ви вирішили замовити проект 2-кімнатної квартири, ми забезпечимо індивідуальний підхід та роботу за наступною схемою:

  1. Знайомство, обговорення деталей, попередній прорахунок ціни, виїзд на об'єкт для проведення вимірювання. Після — підписання договору та складання технічного завдання.
  2. Підготовка концепції проекту з кресленнями кожного приміщення. Клієнти знайомляться з нашими ідеями за допомогою деталізованих повнокольорових тривимірних ескізів.
  3. Затвердження стилістичного рішення та кольорової гами. Робота над технічними аспектами.
  4. Підготовка та передача замовнику готових креслень та проектних документів, з якими повноцінно можуть працювати виконавці ремонтних робіт.

Додаткова послуга від студії дизайну «АртСтройдом» – авторський нагляд у процесі реалізації проекту. Ми готові допомогти з підбором матеріалів та меблів за оптимальною вартістю, а також простежити, щоб усі візуальні ідеї були втілені повноцінно та якісно.

  • Поділитися
Бажаєте побачити більше - подивіться наше портфоліо
Відправити запит


Заповніть, будь ласка, форму і ми зв'яжемося з Вами. Також із задоволенням дамо відповідь на всі Ваші запитання, якщо Ви зателефонуйте за телефонами, вказаними нижче:

(067) 637-60-42
(067) 614-04-35

Питання-відповідь

Дизайн двокімнатної квартири у Дніпрі чи іншому місті України, Ви можете замовити у нашій студії “АртСтройдом”.

Ми знаходимося за адресами:

  • м. Дніпро, вул. Костомарівська 1А, офіс 103, лобі ЖК "Женева"
  • м. Запоріжжя, б. Шевченка, 8

Наші контакти:

  • (067) 614-04-35
  • (067) 637-60-42
  • sk.artstroydom@ukr.net

Ціна на дизайн інтер'єру двокімнатної квартири  залежить від обсягу робіт та становить від1000 грн за м2.

Детальніше на сторінці "Прайс"

Для замовлення дизайн-проекту двокімнатної квартири  Ви можете зателефонувати за телефонами:

  • (067) 614-04-35
  • (067) 637-60-42

або скористатись формою зворотного зв'язку на сайті.

  • Наша компанія має більш ніж 17-річний досвід роботи в дизайні інтер'єрів.
  • Всі наші співробітники – кваліфіковані та сертифіковані фахівці, які постійно стежать за останніми тенденціями у дизайні та готові втілювати їх у своїх проектах.
  • У нашому портфоліо понад 100 проектів різної складності та стильового напрямку.
  • Ми чітко плануємо хід роботи до початку проекту та надаємо професійний кошторис та комплектацію об'єкту на всіх етапах будівництва та оздоблення. Це гарантує, що результат відповідає проектній документації.
  • Ми також надаємо знижки на матеріали, меблі та світло від наших партнерів компанії.
  • Ми гарантуємо, що наші послуги будуть виконані якісно та вчасно. Зв'яжіться з нами, щоб обговорити свій проект!

 

При замовленні дизайн-проекту однокмнатної квартири у нас ви отримаєте повний комплекс послуг:

  • Якісний дизайн-проект, створений досвідченими дизайнерами-інтер'єрами, які враховують ваші побажання та потреби.
  • Фотореалістичні 3D-ескізи, які допоможуть вам візуалізувати кінцевий результат та уникнути помилок у процесі реалізації проекту.
  • Повний комплект робочої документації, що гарантує точне виконання всіх робіт відповідно до проекту, що підвищує якість ремонту та зменшує ймовірність помилок.
  • Консультативну підтримку в процесі реалізації проекту, включаючи допомогу у виборі наповнення та консультації від виконроба та замовника, які допоможуть вам приймати правильні рішення та уникати помилок.

Таким чином, замовляючи дизайн-проект 2-кімнатної квартири у нас, ви отримаєте якісний та унікальний проект, який повністю відповідатиме вашим потребам та вимогам. Ми також надаємо професійну підтримку під час реалізації проекту, щоб гарантувати його успішне виконання.

Наша студія пропонує різноманітні стилі для дизайну інтер'єру двокімнатної квартири. Серед них: класика, мінімалізм, скандинавський стиль та інші. Кожен стиль має свої унікальні риси і може бути підібраний відповідно до уподобань та потреб замовника.

Чому обирають нас
ГАРАНТУЄМО
ЯКІСТЬ

Кращий результат нашої роботи - реалізований проект і задоволений клієнт. Співробітники нашої компанії - кваліфіковані і сертифіковані фахівці.

СТЕЖИМО ЗА ТЕНДЕНЦІЯМИ

Стежимо за актуальними тенденціями в дизайні та не боїмося втілювати їх в своїх проектах. У нашому портфоліо Ви знайдете проєкти різної складності і стильового напрямку.

ПРОЗОРІСТЬ
ПРОЦЕСУ

Чітко плануємо хід роботи ще до початку робіт. Професійний кошторис і комплектація об'єкта на всіх етапах будівництва та оздоблення гарантує результат і відповідність проектної документації.

ПОВАЖАЄМО
КЛІЄНТІВ

Ми не нав'язуємо Вам послуги і товари, а допомагаємо підібрати оптимальне рішення на кожному етапі роботи над проектом. Надаємо знижки на матеріали, меблі, світло від партнерів компанії.

Замовлення послуги