Стиль єко - це не просто мода на натуральні продукти і матеріали. Він відповідь на виклики сучасного суспільства. У епоху технологій і стрімкого ходу життя екостиль дозволяє жителям великих міст залишатися в гармонії з навколишнім простором. Тому екодизайн увійшов до числа найпопулярніших і затребуваних напрямів в області оформлення інтер'єрів житлових, офісних і комерційних приміщень.

Єдине правило екостилю - це гармонія людини з природою. Тому для оформлення інтер'єру використовуються тільки натуральні матеріали і предмети, виготовлені з природної сировини. Для екостилю характерне широке використання дерева, каменю, кераміки, скла і тканин з натуральних волокон.
 
Сама природа підказує, як використати екостиль в інтер'єрі:

  • для обробки стін чудово підходять світла штукатурка, паперові і тканинні шпалери без малюнка або з тисненням, а також панелі з декоративних сортів деревини;
  • як покриття підлоги застосовуються дерев'яний паркет з великих дощок, якісний ламінат і керамічна плитка для кухні і передпокою;
  • часто використовуються прийоми, побудовані на контрасті світлих стін і стель з темнішим підлоговим покриттям або меблями;
  • інтер'єр акуратно і стримано розбавляється акцентами у вигляді предметів декору (ваз, панно, плетених кошиків, декоративних стесів та ін.);
  • особливістю екостилю є гармонійне точкове вплітання квіітів і рослин в інтер'єр житлової кімнати або робочого простору. 

Екостиль не можна назвати недорогим задоволенням. Для оформлення інтер'єрів в стилі еко  використовуються тільки високоякісні натуральні матеріали, а також дизайнерські предмети меблювання і декору, виготовлені невеликими серіями або під замовлення. Але результат того однозначно коштує. Екостиль в інтер'єрі створює унікальну і неповторну атмосферу, в якій високий рівень комфорту і сучасний дизайн тісно переплітаються з відчуттям близькості до природи.
 
Формування цілісного інтер'єру квартири або частки будинку в екостилі - це копітка робота. За кожним красивим фото, що демонструє приклади оформлення вітальні, дизайну кухні або спальні в стилі еко, коштує ретельний підбір кожної деталі. Тому розробляти проект обробки квартири або удома в екостилі бажано за участю професійного дизайнера, якого можна знайти в студії "АртСтройдом".

  • Поділитися
Бажаєте побачити більше - подивіться наше портфоліо
Відправити запит


Заповніть, будь ласка, форму і ми зв'яжемося з Вами. Також із задоволенням дамо відповідь на всі Ваші запитання, якщо Ви зателефонуйте за телефонами, вказаними нижче:

(067) 637-60-42
(067) 614-04-35

Чому обирають нас
ГАРАНТУЄМО
ЯКІСТЬ

Кращий результат нашої роботи - реалізований проект і задоволений клієнт. Співробітники нашої компанії - кваліфіковані і сертифіковані фахівці.

СТЕЖИМО ЗА ТЕНДЕНЦІЯМИ

Стежимо за актуальними тенденціями в дизайні та не боїмося втілювати їх в своїх проектах. У нашому портфоліо Ви знайдете проєкти різної складності і стильового напрямку.

ПРОЗОРІСТЬ
ПРОЦЕСУ

Чітко плануємо хід роботи ще до початку робіт. Професійний кошторис і комплектація об'єкта на всіх етапах будівництва та оздоблення гарантує результат і відповідність проектної документації.

ПОВАЖАЄМО
КЛІЄНТІВ

Ми не нав'язуємо Вам послуги і товари, а допомагаємо підібрати оптимальне рішення на кожному етапі роботи над проектом. Надаємо знижки на матеріали, меблі, світло від партнерів компанії.

Замовлення послуги